Varukorg 0

Jacob – Stylist & Kostymör

Styling Make AwayStylist Make AwayFUCDX0FBLZ

Jacob har arbetat som stylist & kostymör inom film/ tv och reklam sedan i över 10 års tid. Hans arbete har innefattat att med känsla, snabbhet och helhetstänk anpassa stilform och uppdrag efter tydliga riktlinjer och förutsättningar. Han har framgångsrikt stylat alla från världskända artister till rikskända skådespelare och andra offentliga personer. Några av hans större arbetsgivare har varit TV4, SVT och Disney för att nämna några.

Jacob har dessutom bidragit i flertalet produktioner som vunnit priser i reklamfilmsgalan i Los Angeles 2012 samt representerats under Cannes Filmfestival. Han har en flerårig utbildning på Stockholms Tillskärarakademi och besitter djupare kunskaper och färdigheter inom sömnad, mönsterkonstruktion och design.

– ”Jag har varit fascinerad av mode och textil sedan jag var 15 år. Under många år arbetade jag inom retail för några av världens största modemärken såsom Hugo Boss, Emporio Armani och Gucci. Arbetet varvades med mina modestudier så tillsammans fick jag en otroligt bra grogrund för att skapa och förstå det kreativa inom kostymör och stylistyrket. Det som lockar mig när jag får ett uppdrag är att se förvandlingen. Oavsett om det är en film ,artist eller privatperson så HÄNDER det något speciellt när man träffar rätt ton. Svårt att beskriva. Det är bara lite magiskt.

Jag lägger alltid ner all min tid för att göra min kund nöjd. Det finns aldrig bara en lösning. Det finns hur många som helst. Vad jag menar är; Alla kan lysa!”

HÄR bokar du våra stylister.

Varmt välkommen till Make Away!

 

UA-28410205-1