Varukorg 0

Makeup

MA image 4woman-girl-young-beauty-largered-woman-girl-brown

Är du intresserad av att få professionell makeup inför ett speciellt tillfälle? Make Away Sthlm/ NYC vill göra Din kväll till något alldeles extra. Och det bästa av allt; Du behöver inte åka någonstans. Våra Make Up Artister kommer till Dig.

Sedan 2012 så har Make Away erbjudit professionella makeuptjänster för kunder i Stockholm och Göteborg.

Vi är och har varit det första valet för många nöjda kunder inom elegant festsminkning, traditionell vacker bröllopssminkning samt för lyckade tjejkvällar.  Vi har även jobbat för större modeföretag samt internationella  produktionsbolag för prisbelönt reklam, Cannes-film och professionella modefotograferingar.

Vilket erbjudande passar just Dig?

Tveka inte att höra av er för rådfrågning före bokning. Vi finns här för er. Du når oss på info@themakeaway.com

 

ERBJUDANDE 1
– 1 kund: 1299 kr/ 60 min.

Det här är ett perfekt tillfälle för Dig som värdesätter det lilla extra och lyxiga, antingen till fest eller till vardags för ett speciellt tillfälle. Våra makeup artister finns till din tjänst. Vi använder alltid etablerade varumärkens produkter. Före mötet så går vi igenom allt du behöver veta. Du ska känna dig nöjd innan vi ens har träffats.

BOKA HÄR!

Maja makeup gubbhen2013

make up stockholm göteborg

pexels-photo-large-1

 

ERBJUDANDE 2

– 2 kunder: 2199 kr/ 120 min.

Vissa tillfällen i livet vill man dela med sina nära och kära. Att unna sig en privat professionell makeup-tjänst från Make Away är en av dem. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på info@themakeaway.com

BOKA HÄR!

UA-28410205-1