Varukorg 0

Make Away – Om företaget

 

Unknown

Make Away såg dagens ljus 2012 och fick omedelbart en kundgrupp som uppskattade nytänkandet med makeup on demand. Det var en utvecklande period för oss som vi fortfarande minns med värme.

Make Away har målmedvetet sökt efter samarbetsformer och mediaexponering och haft reklam i tidningar som Metro Mode och Klick för Aftonbladet. Företaget har även haft festevenemang med Café Opera, Spy Bar, Grand Hotel Saltsjöbaden och Solnahallen. Våra makeup artister har även undervisat i makeup både för företag och privatpersoner med stor framgång.

På B2B-sidan har Make Away blivit anlitade av företag som Boomerang, SVT och andra aktörer som Dagens Industri. Artister, skådespelare och privatpersoner har varit en del av Make Aways kundgrupp.

Gällande B2C så har Make Away anlitats främst i samband med bröllop. I perioder har vi full beläggning, därför rekommenderar vi alltid alla våra nya och befintliga kunder att vara ute i god tid.

 I dagsläget har vi både stylister och makeup artister i företaget. Resan pågår för fullt och den är verkligen spännande!

UA-28410205-1