Varukorg 0

Lediga Jobb

1U68PK9DJ0woman-girl-young-beauty-large

För att fortsätta utvecklas i bra takt och kunna jobba vidare i rätt riktning behöver Make Away nu öka på sin personalstyrka både inom makeup, styling och administrativt.

SÄLJARE B2B
Deltid/ Heltid
Vi söker nu en person som har ett stort intresse för makeup och mode. Tidigare erfarenhet av försäljning, kundservice och utveckling av kundrelationer är meriterande, dock så är det viktigaste en vilja att lära sig branschen och konsten med lyckade avslut.
Till denna roll erbjuds varierande arbetsuppgifter inom både marknadsföring online, försäljning online men alltid med fokus på försäljning.

Vi ser gärna att du bor i Stockholm, är i åldern 20-30 år. Kvinnliga sökande välkomnas särskilt.

intervjuer hålls löpande. Vid intresse maila oss ditt CV till info@themakeaway.com

MAKEUP ARTISTER
Extra/ Deltid
Make Away håller alltid utkik efter nya makeup artister. Den profil vi söker efter är Dig som helst har minst 1-2 års erfarenhet. Du har kunskap och erfarenhet av bröllopsmakeup, håruppsättningar samt makeup uppdrag hos företagskund såsom produktionsbolag och fotografer.
Du är som person öppen för utmaningar, obekväm och duktig på att hantera människor dvs kunder.

Vi ser gärna att du bor i Stockholm och är i åldern 20-30 år.
Intervjuer hålls löpande. Vid intresse maila oss ditt CV till info@themakeaway.com

STYLISTER/ KOSTYMÖRER
Extra/ Deltid
Då vi har breddat med att nu även erbjuda Stylisttjänster så önskar vi utöka vår personalstyrka med personer med ett brinnande intresse för mode. Det är meriterande om du även är bra på att skriva och är bekväm inom de sociala medierna.

Som person är du öppen och nyfiken på att utvecklas. Du är duktig på att ta människor och kan Stockholms affärsutbud för att kunna bistå kund på bästa sätt.

Vi ser gärna att du bor i Stockholm och är i åldern 20-30 år.
Intervjuer hålls löpande. Vid intresse maila oss ditt CV till info@themakeaway.com

UA-28410205-1