Varukorg 0

Bröllop

IMG_9426-768x506

 

”- Hej!

Jag ville bara skriva ett litet mail och tacka för den fina service jag fick till mitt bröllop den 30/6! Jag var så otroligt nöjd med sminkningen som duktiga Sofia gav mig och jag har nog aldrig känt mig så fin som jag gjorde den dagen…och det är väl precis som det ska vara:) Det blev en fantastisk dag, sminket höll jättebra och den av mina tärnor som också sminkades var också superfin och jättenöjd.

Vi blev lite försenade från frisören på morgonen, så Sofia hade en del press på sig att hinna färdigt i tid men hon var verkligen cool och jobbade på som en tok trots att vi var lite hispiga. Vill verkligen framföra stooort tack till henne för att hon var så himla proffsig och lugn!

Jag kommer absolut att rekommendera er till bekanta om jag hör om någon som behöver hjälp med sminkning!
Önskar en fortsatt trevlig sommar och tack igen för superbra service, både per mail och ”face to face”!”

/ Helena L

Den största dagen i ditt liv väntar Dig. Ditt bröllop! Av erfarenhet vet vi att du har massor att tänka på och vi vill självklart finnas där för dig och erbjuda det bästa så du är vackert sminkad och har en professionell bröllopsmakeup.

Våra erfarna makeup artister från Make Away har framgångsrikt arbetat med kunder i både Stockholm och Göteborg för att leverera det absolut bästa. Vi ger Dig förslag på helhetslösningar inom tjänster för bröllop och håruppsättning.

STEG. 1. PROVSMINKNING INFÖR BRÖLLOPET:
Vi gör en noggrann analys av dina färger och möter dina förväntningar samt kommer med förslag och sminktips. Vår makeup artist besöker dig på detta uppskattade möte. Tillsammans så kommer ni fram till gemensamma idéer, nya uppslag och inspirerar varandra i att få Din makeup att bli oförglömligt vacker och fin. Det är även i detta steg som vi också gör en test av din håruppsättning.

STEG 2. BRÖLLOPSSMINKNING:
Vår makeup artist finns på plats hemma hos dig, vid kyrkan eller vid taxin. Alltså, vi kommer dit du är oavsett var du är.  Vi följer med dig om så önskas och finns där på plats tills du är nöjd. Detta är Din dag.Och vi vill göra den fulländad

 

BRÖLLOPSSMINKNING INKL PROVSMINKNING
Pris 3599kr per person. 120 min i sammanlagd tid.( Och tar det liiiite längre tid så är det helt ok självklart:)

Vänligen notera att detta pris INTE inkluderar håruppsättningen. Om du önskar en av våra fina håruppsättningar så sätts priset efter komplexiteten av uppsättningen. Vänligen maila oss på info@themakeaway.com

BOKA HÄR!

Make Away har sedan 2012 levererat förstklassig service inom Makeup till privatpersoner i Stockholm och Göteborg.
Hör av er till oss och bli ytterligare en av våra nöjda bröllopskunder hos Make Away.
Här är ytterligare några av de fina referenser som vi har fått för vårt arbete!

 

”- Hej!

”Vi hade en sagolik bröllopsdag!

Jag är mycket nöjd med Make Away och Hanna som var min sminkös på min bröllopsdag. Hon var lyhörd, proffsig och lyssnade in mina önskemål. Jag ville ha en naturlig ”look” som inte skulle se för sminkad ut, samtidigt som makeupen skulle hålla hela dagen och natten lång.
Resultatet blev precis så som jag hade önskat, lagom mycket smink som gav ett naturligt intryck. Makeupen låg på plats hela kvällen och la sig inte tung och fult i veck. Den stod emot glädjetåtar och högsommar värme på 30 grader. Jag är mycket nöjd med bemötande och resultat och kan varmt rekommendera Make Away till andra kunder.”

/Annica M

 

”- Jag vill berätta att jag blev väldigt nöjd över min bröllopssminkning och tycker att Emma var en toppenbra sminkör och otroligt trevlig, flexibel och rar.”

/ Titti T

Har du frågor om bröllopsbokningar? Eller våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig så fort vi kan. Maila till oss på info@themakeaway.com

BOKA HÄR om du känner att du redan idag vill är säkra upp en av våra duktiga makeup artister.

UA-28410205-1